EcoMoto 930×122

medici

Medic de la Spitalul Judeţean Piteşti, recunoscut internaţional!

Un medic de la Spitalul Judeţean Piteşti trăieşte clipe de bucurie, după cum mărturiseşte chiar el. Este vorba despre dr. Muntean Petru Emil (foto), de specialitate pneumolog.

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

 

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

 

„După multă muncă și sacrificii, a venit și momentul aprecierii. Începând de azi am primit titlul FCCP acordat de către prestigiosul American College of Chest Physicians, regăsindu-mă astfel pe lista scurtă de medici pneumologi români din Societatea Română de Pneumologie care de-a lungul timpului au obținut această distincție”, a scris medicul pe pagina de Facebook a SJU Piteşti.

„Felicitări, domnule doctor! Ne bucurăm pentru fiecare realizare a dumneavoastră și vă mulțumim că faceți parte din echipa Spitalului Județean de Urgență Pitești!”, a transmis Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al instituţiei medicale.

Despre dr. Muntean Petru Emil

Petru Emil Muntean, specialist recunoscut international, face parte din echipa medicală a Spitalului Județean de Urgență Pitești din luna septembrie a anului 2019, în prezent fiind coordonatorul Secției de Pneumologie. Originar din Cluj, este absolventul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, cu un masterat în Managementul Serviciilor de Sănătate.

Tânărul de doar 33 de ani își continuă studiile, fiind înscris la programul de master, Malpraxis și Drept Medical, organizat de Universitatea de Medicină si Farmacie din Cluj.

În ultimii ani, a participat la mai multe concursuri internaționale, unde și-a demonstrat cunoștințele medicale, rezultatele obținute fiind de excepție. Are peste 100 de articole publicate, fiind autorul a nouă cărți realizate în colaborare cu specialiști cu experiență din țară.

Deși a avut ocazia să lucreze în alte spitale, dr. Muntean a ales să se stabilească în Argeș și să continue activitatea la SJUP, unde, susține acesta, se simte acasă și, de fiecare dată, a găsit susținere din partea conducerii instituției.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90