930×122 CAPRA 5

caravana vaccinării

Medici argeșeni de renume răspund la întrebările oamenilor despre vaccinare

Municipiul Pitești va găzdui prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de mediul privat din România.

Citiți și: Argeșenii s-au vaccinat cu miile în prima zi de weekend

Locuitorii județului Argeș au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID -19. Totodată, persoanele care doresc să se vaccineze vor putea opta pentru cele două centre din proximitate, deschise special pe timpul caravanei de către Direcția de Sănătate Publică Argeș.

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării, #OAMENICAMINE, care vine special în Pitești (20, 21 noiembrie, Piața Primăriei – în parcarea teatrului ‘’Alexandru Davila’’ – de la 9:00 la 17:00). Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitatea locală.

În urmă cu puțin timp, Radu Perianu, prefectul județului Argeș a făcut publică lista medicilor care vor participa în calitate de speakeri:

– Dr Luminița Paul- directorul Serviciului de Ambulanță Argeș;

– Dr Adrian Ciocănea- șeful ATI al Spitalului covid Mioveni;

– Dr Petru Muntean- pneumolog, Spitalul de Urgență Pitești;

– Dr Ion Bulacu- psihiatru, Spitalul Militar de Urgență “Dr. Ion Jianu” Pitești

– Dr Mariana Boșneag, Președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș;

– Dr Adrian Tase, cardiolog, Spitalul de Urgență Pitești;

– Dr Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie Pitești;

– Dr Adrian Stoica, epidemiolog, Direcția de Sănătate Publică Argeș

Foto descriptiv: G4Media.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • viorica spune:

    Cum pot să fac un vaccin,având în vedere că,este experimental până în anul 2023, și are multe necunoscute,de ce obliga populatia, prin diferite constrângeri??Ce imunizare,când după vaccin,nu obții mare lucru, decât niște anticorpi valabili poate 6 luni.Imunizare = Protecție!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3