EcoMoto 930×122

plângere

Medicul care a anunțat primul caz de variola maimuței în România, agresat de polițiști

Medicul care afirmase, printr-un mesaj pe Facebook, că a găsit primul caz de variola maimuței pe teritoriul României, face acuzații grave la adresa polițiștilor.

Citiți și: (VIDEO) SCANDALOS! JURNALIST EPITEȘTI, BRUSCAT PENTRU CĂ FILMA PE DOMENIUL PUBLIC

Acesta acuză oamenii legii că l-ar fi agresat, după ce cazul la care făcea referire s-a dovedit a fi o alertă falsă, deoarece era un caz de varicelă.

Medicul infecționist din Rădăuți,  a depus plângere la Parchet, DNA şi DIICOT, după ce a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi, scrie Antena 3.

Incidentul s-ar fi petrecut luni, 23 mai, când conducerea Spitalului Rădăuţi a chemat Poliţia. În acea zi cadrul medical afirmă că a fost sechestrat şi agresat de poliţişti.

„Să sechestreze un medic aducând două maşini de poliţie, una cu geamuri fumurii se deplasa în spatele tău cu trei poliţişti şi să încătuşeze un medic sau să încerce să îi rupă coloana sau un organ vital prin presiune crescută intraabdominală, apoi să îl duci într-o cameră de forţă să îi iei telefonul mobil, fără apă, fără mâncare, noroc că am apucat să urc în Maşina Servicii Comunale Rădăuţi SA, cărora le mulţumesc pentru răbdare. Astăzi dacă nu era maşina de gunoi nu cred că mai scriam ceva”, a scris medicul din Rădăuţi, Andi Radu Agrosoaiei, miercuri – 25 mai,  pe pagina sa de Facebook.

În cursul zilei de luni, 23 mai, după o ceartă cu colegii și cadrele medicale din secție, medicul în cauză s-a ascuns într-o mașină de gunoi.

Ulterior, acesta a fost internat la Psihiatrie.

Foto descriptiv: BZI

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90