EcoMoto 930×122

Sala Polivalentă „Pitești Arena”

    Mega eveniment sportiv la Pitești Arena!

    Piteștiul se pregătește pentru Campionatul European de Baschet.

    Citiți și: Accidentele nu contenesc: Doi morți, în Argeș, eveniment rutier la Pitești Arena, acum!

    Pitești Arena va fi gazda meciurilor celor 21 de echipe naționale în cadrul FIBA U16 European Championship, Division B, în perioada 4-13 august 2023, anunță edilul Cristian Gentea.

    Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

    Astăzi, 14 martie, primarul a avut prima întâlnire cu Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet, Svetlana Drăgușin, secretar general adjunct–internațional în cadrul FRB, Tiberiu Dumitrescu, director tehnic FRB, respectiv cu Sandra Hunt (delegat-comisar FIBA) și Gintaras Leonavicius (manager în cadrul departamentului competiții FIBA).

    Vă reamintim că Sala Polivalentă ”Pitești Arena” a fost inaugurată pe data de 8 decembrie 2022 cu Campionatul Național de Karate Ashihara.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    3 comentarii

    • Ocolici spune:

      Toți foști studenți de la Facultatea de EFS ar fi trebuit să aibă intrarea gratuită la meci.
      Dar așa e țara asta te naști român, mori țigan.

    • Ady spune:

      La fel și rudele lor eventual și vecinii

    • Minca marian spune:

      Ar fii culmea eu zic sa aiba intrare libera si fostii studenti la medicina si la informatica deci sa nu plateasca nimeni sa ne astepte si cu fanfara eu zic ca toata lumea sa plateasca biletul de intrare

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3