EcoMoto 930×122

grevă profesori

Merg sau nu elevii luni la școală

Astăzi, 28 mai, Guvernul a anunţat că va acorda prime în Educaţie în valoare de peste 700 de milioane de lei, pentru deblocarea crizei din sistem.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a vorbit despre prime de 2.500 de lei pentru cadrele didactice și 1.000 de lei pentru personalul nedidactic, chiar dacă această ofertă a fost respinsă până acum de protestatari, notează Antena 3 CNN.

Sindicaliştii din Educaţie nu sunt însă mulţumiţi de oferta Guvernului.

Astfel, greva va continua. Potrivit sursei citate, profesorii care au protestat săptămâna trecută nu se vor întoarce la cursuri de mâine.

„Nu ne dorim acest lucru, dar dacă unii cred că vin cu astfel de declaraţii duminică şi luni încetează greva, nu e credibil..

Răspunsul îl vor primi marţi din partea noastră.

Din păcate, soluţiile guvernului nu pot fi luate în seamă. Asta putea să facă mai de mult.

Ne facem că negociem, asta este realitatea”, a declarat Marius Nistor, preşedintele federaţiei Spiru Haret, pentru Antena 3 CNN.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90