New Profesional Consult 930 x 122

prognoza meteo

Meteorologii anunță: Vremea se răcește și va ploua

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză pe regiuni, pentru următoarele 2 săptămâni, interval 29 august – 11 septembrie.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Aceștia informează că, în Muntenia, de la 1 septembrie vremea se va răci și vor fi anunțate și ploi. Cu toate acestea, perioada de răcire nu va ține foarte mult, urmând ca vremea să se încălzească din nou.

Intervalul va debuta cu o vreme călduroasă în cea mai mare parte a regiunii, local caniculară; mediile temperaturilor maxime vor fi de 29…36 de grade, iar ale minimelor de 15…19 grade.

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

Din data de 1 septembrie, răcirea vremii va fi semnificativă, astfel că până spre 6 septembrie valorile termice vor fi apropiate şi temporar chiar mai scăzute decât cele climatologic specifice – ziua de 22…28 de grade şi noaptea de 8…14 grade, mediat regional.

Ulterior, vremea va fi în încălzire, astfel că vor fi din nou valori peste mediile multianuale, cu medii ale maximelor de 25…30 de grade şi ale minimelor de 13…18 grade. În perioada 31 august – 2 septembrie ploile vor fi pe arii extinse şi local în cantităţi însemnate şi vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului şi posibil izolat de grindină.

Probabilitatea de ploaie va fi relativ ridicată şi în jurul datei de 4 septembrie şi la finalul intervalului de referinţă.”, transmite ANM.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90