Donaris 930 x 122

polițist fals

Metoda inedită a unui tânăr de a agăța fete. Incredibil de ce a fost în stare

Metoda inedită a unui tânăr de a agăța fete. Incredibil de ce a fost în stare

Citiți și: Un interlop s-a îmbrăcat în polițist și a jefuit un străin

Un tânăr de 31 de ani din Mureș s-a dat drept fals polițist pentru a agăța fete pe rețelele de socializare.

Planul bărbatului era unul bine pus la punct. Acesta și-a făcut chiar și o legitimație falsă de polițist în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Metoda inedită a unui tânăr de a agăța fete

Pentru a fi credibil, tânărul chiar intra în sediul Inspectoratului de Poliție pentru a le arăta fetelor că merge la muncă, notează Știrileprotv.ro. Potrivit anchetatorilor, acesta stătea în sala de așteptare minute bune.

Bărbatul de 31 de ani le promitea fetelor un loc de muncă în Poliție, în schimbul unor întâlniri repetate.

Conform cotidianului Adevărul, falsul agent s-a ales cu un dosar privind săvârșirea infracțiunii de „fals material în înscrisuri oficiale”.

În urma percheziției efectuate de polițiști, bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție pentru audieri. Acesta a petrecut 24 de ore în arest, apoi a fost pus în libertate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „fals material în înscrisuri oficiale”, mai notează sursa citată anterior.

Foto descriptiv: Vulping

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3