NOR CURIER 930X122

bancomat

Metodă nouă de furt la bancomat!

Metodă nouă de furt la bancomat!

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

O nouă metodă de furt la bancomat a fost descoperită în mai multe țări din Europa. Hoții au găsit o nouă modalitate de a înșela clienții băncilor. Lipesc un autocolant pe ATM și așteaptă ca victimele să le pice în plasă.

Oamenii sună disperați la un număr de telefon, însă hoții sunt foarte bine pregătiți.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Hoții aleg bancomatele situate de preferință în locuri izolate, departe de sucursalele băncilor și lipesc un autocolant cu numărul de telefon al liniei de service.

Apoi, blochează cititorul de carduri și așteaptă în apropiere o persoană care dorește să retragă numerar. Dacă trucul de blocare a cititorului este făcut corect, potențiala victimă își va introduce cardul, dar nu îl va putea recupera. Cardul va rămâne blocat înăuntru.

Atunci va încerca să contacteze serviciul pentru clienți și va suna la numărul indicat pe autocolant, dar în realitate va suna direct la hoți. Aceștia îl informează că în curând va apărea un tehnician și banca îi va returna banii, atâta timp cât clientul ghinionist oferă codul PIN pentru autorizare.

Desigur, niciun tehnician nu va ajunge vreodată la fața locului. Cunoscând sursa problemei, hoții vor debloca cu ușurință cititorul și vor scoate cardul, iar apoi, cunoscând codul PIN, vor retrage banii victimei.

Polițiștii atrag atenția că banca nu va cere niciodată codul PIN al clientului.

Detalii, AICI – Metodă nouă de furt la bancomat. Un simplu autocolant lasă clienții băncilor fără bani în conturi

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Flo spune:

    derbedeii cu mintea odihnita inventează metode dintre cele mai năstrușnice pentru a te lăsa lefter.

  • Vasiboss21 spune:

    La fix am găsit strirea. Aveam nevoie de bani, mulțumesc anticipat

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3