Donaris 930 x 122

numere false

Microbuz descoperit că circula cu numere false, după o tamponare

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, care au intervenit la un eveniment rutier fără victime, petrecut pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, au constatat că unul dintre autovehiculele implicate avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare aferente altui autovehicul.

Citiți și: Și-a pus numere false la Audi și mergea fără stres! A fost luat pe sus de polițiști!

În cursul zilei de ieri, 13 octombrie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier produs pe DN 73 Mărăcineni, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane, în urma căruia au rezultat decât pagube materiale.

Conform unui comunicat de presă transmis de IPJ Argeș, în urma verificărilor pentru protocolarea tamponării, polițiștii au constatat că microbuzul, condus de un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care efectua transport de persoane prin cursă regulată specială, avea aplicate plăcuțe cu un număr de înmatriculare ce nu corespundea seriei de șasiu a mijlocului de transport, ci unui alt autovehicul.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 alin.2 din Codul Penal – punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

De asemenea, în urma protocolării evenimentului rutier, conducătorul mijlocului de transport persoane a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, pentru neacordare de prioritate în urma căreia a fost produs un eveniment rutier, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Foto descriptiv

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Matei Daniel spune:

    Ar trebui sa stim si care firma a pus in circulatie un asemenea microbuz, caci din fotografie nu se vede nici inscriptionarea si nici nr de inmatriculare. Este foarte important sa publicati detaliile, fiindca s a ajuns ca un microbuzde 20 persoane sa circule cu pret/km mult mai mic decat un taxi cu 5 locuri. De ce ar fi secreta identitatea contravenientului ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90