Donaris 930 x 122

FasTracKids

MICUȚII AU SĂRBĂTORIT MAREA UNIRE

Micuții au sărbătorit Marea Unire. Copiii de la FasTracKids, grădiniță cu program prelungit din Pitești, și de la Centrul Educațional ”Maria Pro Day” au sărbătorit astăzi, în avans, 100 de ani de la Marea Unire.

Citiți și: VACANȚA VIRTUALĂ ÎNCEPE: FASTRACKIDS SUMMER CAMPS LIVE

Cu emoții, prichindeii s-au strâns în curtea Centrului, au interpretat cântece patriotice și și-au dat mâna într-o horă a unirii. Copiii au spus, în cor, ”La mulți ani, România!”, urându-le românilor ”numai bine și sănătate”.

Potrivit directorului Centrului Educațional, Mioara Frangulea, ”a fost o mică activitate pe care copiii și-au dorit-o și astfel ne pregătim pentru carnavalul FasTracKids, organizat pe 8 decembrie la Palatul Copiilor, de la ora 11, care se va desfășura sub semnul sărbătoririi celor 100 de ani de la Unire”.

Ce este FasTracKids?

Fastrackids este rezultatul cercetărilor unei echipe de pedagogi și psihologi din Statele Unite ale Americii. Scopul urmărit a fost acela de a valorifica primii ani de viață ai unui copil, astfel încât acesta să-și maximizeze abilitățile înnăscute.

FasTracKids International a investit 2,5 milioane de dolari pentru a crea cel mai inovativ set de programe educaţionale dedicat copiilor cu vârste între 6 luni şi 8 ani. Programele FasTracKids îşi propun să dezvolte 5 abilităţi fundamentale:

-COMUNICARE.

-ÎNCREDERE.

-COLABORARE (leadership).

-CREATIVITATE.

-GÂNDIRE CRITICĂ.

Îți poți înscrie copilul la o lecție gratuită! FasTracKids Pitești te așteaptă la următoarele coordonate:

-adresă: strada Eremia Grigorescu, nr. 12.

-numere de telefon: 0729 050635 și 0754 077542.

-e-mail: fastrackids_pitesti@yahoo.com.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90