EcoMoto 930×122

vasile dîncu

    Ministrul Apărării, vești sumbre: „Armata rusă pregăteşte o ofensivă extrem de dură!”

    Vești sumbre din partea ministrului Apărării, Vasile Dîncu. Potrivit acestuia, din septembrie, armata rusă pregăteşte o ofensivă extrem de dură în Ucraina.

    Citiți și: Ministrul Apărării, anunț alarmant!

    De asemenea, acesta a declarat că nu ar trebui să excludem varianta în care România să aibă graniţă comună cu Rusia.

    Cu toate acestea, ministrul Vasile Dîncu îi asigură pe români că nu au de ce să se teamă, notează Antena 3.

    URMEAZĂ OPERAȚIUNI MILITARE DURE

    „Războiul de uzură va continua, continuă, se vede foarte bine. Mai mult ca niciodată se vede şi aici. Naţiunile se adună şi încep un nou efort de solidaritate. În septembrie vom avea o nouă întâlnire în formatul Rammstein.

    În acest moment, după cum se vede în operaţiunile de pe front, atât forţele ruse care atacă, cât şi ucrainenii care se apără, se pregătesc oarecum din punct de vedere logistic pentru o bătălie destul de dură care va fi înaintea sezonului ploios, noroios, cum se spune în Ucraina.

    ROMÂNII POT SĂ STEA LINIȘTIȚI

    Şi, cu siguranţă, în septembrie vor fi operaţiuni dure militare. Românii, în acest moment pot să stea liniştiţi că suntem în cea mai bună situaţie posibilă, din perspectiva securităţii României, din perspectiva apărării.

    Suntem în Alianţa cea mai puternică, avem o umbrelă strategică şi ne apără în acest moment. România şi NATO nu există şanse ca să intre într-un conflict militar deschis în acest moment. Dar faptul că se apropie Rusia sau se schimbă configuraţia vecinilor într-o anumită măsură, nu trebuie să ne îngrijoreze.

    Armata României, Guvernul României, NATO şi Uniunea Europeană lucează în sensul de a asigura securitatea teritoriilor”, a declarat Vasile Dîncu, la Antena 3.

    Foto descriptiv

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90