EcoMoto 930×122

minor la volan

Minor la volan, drogat și fără permis! Ca să nu fie prins, a sărit din mașină la semafor

Minor la volan, drogat și fără permis!

Citiți și: A pus Poliția pe jar. Băut la volan LA DOAR 14 ANI

Urmărire ca în filmele de acțiune. Un minor de 17 ani a fost depistat de polițiști la volan. Ca să nu fie prins, adolescentul a sărit din mașină la semafor.

Mai mult decât atât, acesta era și drogat.

Citiți și: Revoltător! Copil la volan pe drumurile publice! Era și live pe TikTok

Incidentul s-a petrecut în Ploiești. Agenții rutieri au vrut să oprească un șofer pe strada Vasile Lupu, însă acesta și-a continuat drumul. Astfel, echipajul a plecat în urmărirea acestuia, notează Antena 3 CNN.

Potrivit sursei citate, în momentul în care a ajuns la o intersecție semaforizată, tânărul nu a mai putut înainta din cauza mașinilor, așa că a coborât din autoturism și luat-o la fugă.

Polițiștii l-au prins la scurt timp și l-au dus la audieri.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la volan se afla un tânăr, în vârstă de 17 ani, care nu figura ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Întrucât a refuzat testarea cu aparatul DrugTest, a fost condus la o unitate medicală, în vederea efectuării unei testări preliminare în acest sens, rezultatul indicând prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism”, informează IPJ Prahova, potrivit Mediafax.

Tânărul a fost reținut. Adolescentul este cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3