New Profesional Consult 930 x 122

accident

Minor oprit cu focuri de armă din cursa nebună

Minor oprit cu focuri de armă din cursa nebună

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș. Două mașini s-au lovit

Dosar penal pentru un minor de 15 ani care a provocat un accident rutier cu o mașină furată și a fost prins de polițiști rutieri cu focuri de armă pe DN2A.

Anterior, la o benzinărie, a plecat fără să plătească.

Citiți și: Regula care îți poate salva viața când ești la volan

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2A, la Hârșova, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, dintre care unul a părăsit locul faptei.

Echipajele de poliție au observat autoturismul circulând pe DN 2A și au plecat în urmărirea acestuia.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, ci și-a continuat deplasarea, conducând pe sensul opus de mers, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

După aproximativ 2 kilometri, după efectuarea somațiilor legale în mod repetat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, efectuând 2 focuri de armă în plan vertical, fără a produce pagube.

Persoana a fost imobilizată, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că este vorba despre un minor, de 15 ani, din județul Ialomița, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.” transmite IPJ Constanta.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că minorul a furat autoturismul din municipiul Fetești, iar ulterior a alimentat într-o benzinărie, de unde a plecat, fără să plătească, iar apoi s-a deplasat în județul Constanța, fără a avea o destinație.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și furt calificat.

Minorul a fost predat polițiștilor din Ialomița, în vederea continuării cercetărilor.

Autoturismul a fost predat proprietarilor.

Sursă: realitateadeialomita.net

Foto: digi24.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90