New Profesional Consult 930 x 122

cerșetor

„Minune!” Un cerșetor se ridică din scaunul cu rotile și merge!

Ca-n povestea lui Lazăr! Un cerșetor s-a ridicat din scaunul cu rotile și a mers spre mașină

Un bărbat despre care se spune că a cerșit în Brașov, aflat în scaun cu rotile, a fost surprins în timp ce se ridica în picioare și și-a aprins o țigară mergând spre mașină, relatează G4Media.ro, citând Transilvania365.ro care publică postarea pe Facebook a unui polițist din municipiu.

Videoclipul a fost de Daniel Zontea, agent șef principal la Inspectoratul Județean de Poliție Brașov.

Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program.

Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere:

„Mâna întinsă nu primește ajutor„” a scris Daniel Zontea pe pagina sa de Facebook.

Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană”, este o replică celebră a actorului Gheorghe Dinică în filmul Filantropica, în care interpretează rolul unui ”impresar” de cerșetori.

Imagini cu bărbatul în scaun cu rotile care se ridică în picioare și urcă într-o mașină au devenit virale în mediul online.

Sursă video: Facebook Daniel Zontea

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3