930×122 CAPRA 5

accident

Mioveni: Accident grav în intersecţie spre Uzina Dacia

Accident rutier grav în Mioveni, spre Uzină (intersecție DN 73E cu str. Uzinei). Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 7 a dimineţii de astăzi.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

UPDATE ORA 08.30: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe str. Uzinei, dinspre Mioveni, la intersecția cu DN 73E, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Mioveni, care se deplasa pe DN 73E (spre DN 73).

În urma evenimentului, bărbatul de 52 de ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital în stare de inconștiență. Al doilea conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

 

 

UPDATE ORA 08.15: „Victima, bărbat de 52 de ani, a fost intubată şi transportată la spital, în stare de semiconștiență. Bărbatul prezenta și un traumatism cranio-cerebral”, anunţă ISU Argeş.

 

 

Ştirea iniţială – ora 7.22

Accident la Mioveni. Au fost două autoturisme implicate, victimă fiind unul dintre cei doi șoferi. Acesta este inconștient. Din cauza stării în care se află a fost nevoie ca echipajele de intervenție să îl extragă.

Spre locul incidentului se deplasează și echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni sunt la fața locului pentru cercetări.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • AF spune:

    Acela nu e giratoriu.

  • DP spune:

    Nu este sens giratoriu in acea intersectie

  • FR spune:

    Nu este sens giratoriu, dar sunt cateva reguli:
    1. Daca urci dinspre Mioveni, ai cedeaza atat pentru cei care vin dinspre Poarta 3, cat si pentru cei care vin de pe pasarela.
    2. Daca vii dinspre pasarela, ai cedeaza doar pentru cei care vin dinspre poarta 3.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3