NOR CURIER 930X122

Accident motociclete

Mioveni: Un tânăr a căzut de pe motocicletă şi a ajuns la spital

UPDATE ora 14.30: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că, un bărbat, de 20 de ani, care conducea un motociclu pe b-dul Dacia, din Mioveni, într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi căzut.

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

În urma evenimentului, bărbatul a fost rănit și transportat la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a transmis IPJ Argeş.

Citiți și: 174 km/oră! Cu atât mergea într-o localitate din Argeș

Ştirea iniţială – ora 14.00

Un tânăr a căzut de pe motocicletă şi a ajuns la spital. S-a întâmplat la Colibaşi, în jurul orei 13.30. La scurt timp, au intervenit paramedicii SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni.

Echipajul de prim-ajutor a stabilit că este vorba despre un tânăr de 20 de ani, care a căzut de pe motor. În urma impactului, bărbatul a suferit o plagă la nivelul abdomenului. Victima a fost preluată de către către un echipaj SMURD și transportată la spital.

La momentul intervenţiei, tânărul era conştient şi acuza dureri la piciorul drept.

Până în acest moment, poliţiştii au stabilit că nu au fost alte vehicule implicate.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90