930 x122 grota rece

hoti

MITING ȘI MARȘ ÎN PITEȘTI: „VREM LIDERI, NU HOȚI!” (GALERIE VIDEO ȘI FOTO)

Un nou protest de stradă a avut loc în această seară în Piteşti.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Ca și ieri, în prima zi a protestelor de aici, o parte dintre tineri, care s-au mobilizat pe Facebook, s-au adunat la stadionul „Nicolae Dobrin” şi au coborât apoi în Piaţa „Vasile Milea” din centrul orașului, acolo unde au făcut joncţiunea cu alţi manifestanți.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

După ce au scandat „O dorinţă sinceră, România liberă!”, „Jos cu corupţii!” şi „Demisia!”, protestatarii, tot ca ieri, au plecat în marş pe Strada Mare spre Piaţa Primăriei, pe tot traseul strigând „Dacă vă pasă, ieşiţi din casă!”.

La Primărie au fost aşteptaţi de jandarmi şi poliţişti locali. Nu s-au produs incidente. Şi aici au fost scandări pentru câteva minute: „Hoții! Hoții!”, „Jos corupții!”, „Demisia!”, „Rușine, rușine să vă fie!” și „Vrem spitale, nu catedrale!”.

După aceea manifestanţii au revenit în Piaţa „Vasile Milea”.

În Piață au continuat să scandeze şi să agite pancarte cu mesaje de genul „Vrem lideri, nu hoţi!”.

La un moment dat lângă Casa de Cultură a Sindicatelor au explodat câteva petarde, dar nu aruncate de manifestanţi.

Momentul a trecut fără incidente. Unii dintre participanţii la manifestaţie au spus că vor ca zilele viitoare să meargă şi în cartiere, pentru a scoate cât mai multă lume din case în stradă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90