930 x122 grota rece

dna

miutescu_muzica

Miuțescu reacționează : ”Mi-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari”

Miuțescu reacționează : ”Mi-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari”.

Citiți și: Argeș: Exclusiv. Valentin Deaconescu a trecut de la PNL, la PSD

Știrea inițială, ora 12.31

Potrivit unor surse citate de evz.ro, în cursul zilei de azi a avut loc o serie de percheziţii ale DNA, la sediul PNL Argeş.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

Motivul percheziţiilor ar fi existenţa unor suspiciuni cu privire la mai multe dosare de angajări fictive. Bănuit de ilegalităţi, alături de Adrian Miuțescu, ar fi și viceprimarul Gelu Tofan.

Aceleaşi surse menţionează că preşedintele partidului, Adrian Miuţescu, a fost condus de procurorii anticorupţie la audieri.

„Dus la audieri, președintelui PNL Argeș i-a fost ridicat telefonul, astfel încât nu a putut fi contactat pentru mai multe amănunte”, menţionează EVZ.

Mai multe detalii, AICI.

(Foto: descriptiv / Sursa: evz.ro)

Update, ora 13.40, președintele PNL Argeș – Adrian Miuțescu, reacție oficială:

Drept la replică

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu:

” Dezmint informațiile prezentate în articolul publicat de Evenimentul Zilei (https://evz.ro/se-platesc-politele-la-liberali-dna-a-descins-la-pnl-arges-presedintele-organizatiei-dus-la-audieri.html ) potrivit cărora la sediul PNL Argeș ar fi descins procurorii Direcției Naționale Anticorupție sau că aș fi fost „luat” de procurorii anticorupție. Aceste informații sunt false!

La fel de false și informațiile referitoare la așa-zisa audiere a mea de către procurorii DNA.

Singura informație reală este aceea că mi-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari. Deși am dubii asupra legalității acțiunii, nu m-am opus pentru că nu am nimic de ascuns. Singura informație pe care am primit-o este aceea că este vorba de o cercetare in rem, fără să mi se aducă la cunoștință că am vreo calitate în această cercetare.

Vă rog să publicați acest drept la replică în același regim de prezentare a informației din articolul inițial.”

Totodată, Biroul de Comunicare al PNL Argeș – transmite pe aceeași temă:

DEZMINȚIRE! LA SEDIUL PNL ARGEȘ NU AU AVUT LOC PERCHEZIȚII!

În ceea ce privește informațiile apărute în mass-media, conform cărora la sediul PNL Argeș ar fi fost făcute percheziții în această dimineață, precizăm că ele sunt false! Dezmințim informațiile neverificate propagate în spațiul on-line și în presa națională și locală, o astfel de acțiune neavând loc. Sediul PNL Argeș nu a fost percheziționat!”.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ion spune:

    Vai ce eroare ,cum sa ridice telefonul unui astfel de personaj ,e nevinovat săracul se face o cercetare în rem (adică ptr.fapta )comisia de sf.Sisoe !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3