Donaris 930 x 122

accident

Mobilizare generală: Accident cu trei mașini. Femeie însărcinată implicată

Update, ora 18:47, IPJ Argeș transmite:

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Leordeni, din direcția Pitești spre București, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare prin viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 24 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, care se afla în depășire, având aceeași direcție de deplasare cu primul autoturism.

Citiți și: Accident în Argeș. Impact puternic între două mașini

În urma impactului au suferit leziuni bărbatul de 32 de ani, din București, care conducea primul autoturism, o tânără de 18 ani, din comuna Hulubești, județul Dâmbovița, (însărcinată), pasageră dreapta față în primul autoturism, iar din al doilea autoturism, conducătoarea auto, de 24 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, o altă femeie de 26 de ani, din Leordeni, (însărcinată), pasager dreapta față în al doilea autoturism, precum și o minora de 10 ani, aflată pe bancheta spate a celui de-al doilea autoturism. (în al doilea auto se află și un minor de 7 ani, care nu a suferit leziuni).

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Citiți și: Pitești: Accident cu un motociclist implicat în Nord

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 18:17, ISU Argeș transmite:

„În urma evenimentului au rezultat patru victime. Două dintre acestea au fost asistate de către echipajele SAJ, iar paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital două victime. Este vorba despre o persoană de sex feminin cu vârsta de 19 ani și o persoană de sex masculin, cu vârstă de 24 ani.”

Știrea inițială, ora 17:08

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe DN 7, pe raza localității Leordeni.

Potrivit primelor informații, trei mașini sunt implicate, două autoturisme aflate în mișcare, plus un autoturism parcat care a fost acroșat ușor.

Trei persoane ar fi suferit leziuni, printre acestea și un minor de aproximativ 7 ani. Într-unul dintre autoturismele implicate se afla și o femeie însărcinată.

La fața locului intervin pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje ale SAJ.

De asemenea, și polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni sunt la fața locului pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetărilor și eliberarea părții carosabile.

Foto principal: descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3