930 x122 grota rece

alexandru odobescu

MOBILIZARE GENERALĂ LA „ALEXANDRU ODOBESCU”

Mobilizare generală la „Alexandru Odobescu”. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș va organiza în Pitești un amplu exercițiu de simulare a intervenției în caz de mare cutremur.

Citiți și: Două cutremure atipice! Alertă la Baraj!

Exercițiul va avea loc pe data de 4 noiembrie 2016 la Colegiul Național Liceal „Alexandru Odobescu”. Intervalul orar de desfășurare urmează să fie stabilit. În exercițiu vor fi implicați elevii și profesorii Colegiului.

Până pe 1 noiembrie 2016 primăriile şi alte instituţii publice din județul Argeș au obligația să prezinte o inventariere a clădirilor cu posibil risc seismic ridicat care ar trebui expertizate. „În Argeş la nivelul anului 2013 fuseseră identificate 243 de clădiri cu risc seismic, dar numai 23 au fost expertizate. Trebuie să se înţeleagă că expertizarea este o obligaţie legală.”, atrage atenţia prefectul județului Argeș, Cristian Soare. (Foto: cnlodobescu.ro)

Citiți și: Incredibil: Și-a dat singur foc la casă, lângă Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90