930×122 CAPRA 5

Apă Canal 2000 S.A

Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Primarul Cristian Gentea a anunțat astăzi demararea unei lucrări esențiale pentru infrastructura urbană: extinderea rețelei de canalizare menajeră pe strada Lacului.

Proiectul este gestionat de Apă Canal 2000 SA și face parte dintr-un plan amplu de dezvoltare urbană.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

De acest proiect vor beneficia 10 proprietăți, care vor avea acces la o infrastructură modernă pentru canalizarea apelor uzate.

Executantul lucrării, compania Vys Construct Select 2007, se angajează să finalizeze proiectul într-un termen ambițios.

Deși termenul oficial de finalizare este stabilit pentru februarie 2024, există eforturi susținute pentru a încheia lucrarea chiar în acest an.

Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

Investiția în acest obiectiv are un cost total de 283.608 lei fără TVA.

,,Am început lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră și în strada Lacului, în zona vestică a Piteștiului.

Apă Canal 2000 SA gestionează proiectul complex în care se regăsesc și aceste lucrări, în urma cărora 10 proprietăți vor beneficia de canalizare pentru ape uzate.

Termenul de finalizare este februarie 2024, dar executantul – Vys Construct Select 2007 – face eforturi să încheie lucrarea în acest an. Costul obiectivului de investiții este de 283.608 lei fără TVA.”, transmite edilul pe pagina oficială de Facebook.

Foto: Facebook

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Clopotzel spune:

    Faceti un drac baltat. Pe Petrochimistilor ati facut haos de peste juma de an. Pe aia prin fata la noua polivalenta ati pus numai stalpisori. Si n-am vazut nici o bicicleta p-acolo. Oricum nu exista continuitate pentru pista aia, incepe de nicaieri si duce niciunde. Plus ca ati umplut Pitestiu de semafoare de rade toata tara de noi.

  • Japca spune:

    Ohohooo, ce proiect grandios…. beneficiaza 10 case
    Încă 10 voturi

  • Alex spune:

    Așa e, se stă în Prundu zici că ești în București. Și pe varianta la fel, au îngustat benzile degeaba. Dracu îi mai votează la anu🥱

  • Codreanu spune:

    De văzut ce a făcut tovaraselu ăsta, gospodarul… Piteștiului peste tot. Haos!
    Dar ce contează, comisioanele sa curgă! Ii urez sa ii tina companie altui tovarăș Georgescu!

  • Un cetatean spune:

    hai sa vedem ce se va întâmpla cu stâlpișori de la ” polivalenta” când va trebui sa deszapezeasca. Are marcaj zona? ca nu am văzut dacă este doar pentru biciclete sau pot sa ma dau și cu rolele. ca de…. în România piste de biciclete ne trebuie, nu avem destul haos datorita infrastructurii demne de premiul Nobel pentru incompetenta urbanistica. Dam autorizații de construcție pt blocuri( zona Nord – Liddl) dar nu ne pasa ca infrastructura rutiera este aceiași. Adică mai aducem trafic suplimentar( noii proprietari- și vezi ca nu sunt putini_ 3 blocuri la lidl și 5 vis a vis) și nu suntem capabili sa facem o alta legatura cu soseaua de centura în afara de strada g. Coșbuc. Și se poate dar nu se dorește. apropo.Acest oraș, Pitești, are arhitect ? și unde sta? oare tot în Pitești? sau pe lângă și a păstrat doar buletinul. Întreb doar

  • Bazil spune:

    Oare ale cui sint cele 10 case ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3