930×122 CAPRA 5

directori școli

    Modificări la concursul pentru directorii de școli. Se va da cu specialiști în HR de la firme private

    Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației a explicat, luni seară, cum se va desfășura examenul pentru directorii de școli care urmează să aibă loc pe 15 octombrie.

    Citiți și: Directorii de școli trebuie să forțeze profesorii să se vaccineze, altfel, pleacă!

    Acesta a dezvăluit faptul că, din comisia de examinare va face parte şi specialiști în resurse umane de la firmele private, relatează stiriedu.ro.

    Se trece printr-un examen scris în data de 15 octombrie, examen scris la care numai cei care au luat nota peste 7 vor putea să intre în etapa de interviu. Iar etapa de interviu, pentru prima oară, se va organiza cu mediul privat, mai exact cu acele firme care au puternice departamente de HR, de resurse umane și care au agreat să trimită câte un reprezentant în comisia de concurs pentru ocuparea fiecărui post de director.

    Citiți și: IŞJ Argeş: Au fost validaţi directorii de şcoli din judeţ. Lista completă

    Este vorba de acorduri pe care le vom încheia cu Camera de Comerț și Industrie a României, cu Camera de Comerț Română- Germană, Româno Franceză, cu AmCham-ul”, a declarat Sorin Cîmpeanu, conform sursei citate.

    Din comisia de interviu vor face parte reprezentantul inspectoratului şcolar, un reprezentant al autorităţii locale, reprezentanţi din rândul profesorilor titulari, care vor fi aleși prin vot secret de către toţi profesorii titulari din şcoala care se doreşte a fi condusă, plus un reprezentant specializat în resurse umane.

    Foto descriptiv: b1tv.ro

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90