930X122 MAIA

dj eftimie

DJ ADRIAN EFTIMIE VA MIXA ÎN TREND STUDIO!

Ultima zi a lunii februarie (28) aduce o mare surpriză pentru amatorii de distracţie de cea mai bună calitate. Într-unul dintre cele mai bune cluburi din Piteşti, Trend Studio, va mixa nimeni altul decât DJ Adrian Eftimie, artist cu un palmares impresionant.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În anul 2005 el a câştigat locul I pentru ,,Cea mai mare ascensiune’’, iar în 2006 și 2007 s-a clasat pe locul II la categoria ,,Cel mai bun DJ român’’. În anul 2009 a obținut și titlul mult râvnit de ,,Cel mai bun DJ român’’ din partea Nights.ro. Adrian Eftimie preferă stiluri ca progressive house, tech house, tribal, funky și groove. Mai nou, este fascinat de break-beat. Printre preferaţii săi se numără David Morales, Scumfrog, Lemon 8, Nic Fanciulli și James Zabiela.

Dacă vreţi, așadar, să petreceţi o seară de neuitat în compania unuia dintre cei mai bun DJ, sunteți invitați să vă faceţi rezervare la numărul de telefon 0764 09 02 15.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90