NOR CURIER 930X122

concert

2 ZILE DE CONCERTE ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Se apropie Zilele Piteștiului.

Citiți și: Pitești. Un concert deosebit are loc, azi, în Piața Primăriei!

Este ocazia cu care municipalitatea va organiza noi concerte în Piața Primăriei. Primul recital va fi susținut vineri, 20 mai, de Filarmonica Pitești. A doua zi, sâmbătă, 21 mai, vor concerta live „două formații de muzică destinată tinerilor”, după cum informează Primăria. Recitalurile din seara zilei de 21 mai vor avea, cumulat, o durată de minim o oră și jumătate, potrivit sursei citate. Ora de începere încă nu a fost stabilită.

Primăria urmează ca, în funcție de ofertă, să aleagă cele două formații care vor cânta pe 21 mai cu prilejul Zilelor Piteștiului. În acest sens, municipalitatea a publicat anunțul prin care informează că este interesată să cumpere servicii artistice. Prestatorul va trebui să asigure și o scenă acoperită, o instalaţie de sonorizare pentru exterior, proiecţie video pe un ecran amplasat în zona scenei și lumini şi tehnică de scenă, atât pentru concertul de pe 21 mai, cât și pentru recitalul Filarmonicii. Ofertele pot fi transmise pe adresa instituției până joi, 12 mai 2016, la ora 12.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Amintim că luna trecută, cu ocazia Simfoniei Lalelelor, în Piața Primăriei din Pitești au concertat Lidia Buble și Holograf (foto). La concert au asistat mii de piteșteni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90