930 x122 grota rece

mihaela_parvu1

A lăsat dansul modern şi cel oriental pentru clipuri provocatoare cu manele!

A lăsat dansul modern pentru cel din buric, iar mai nou a apărut în videoclipuri cu cântăreţi de manele, dând din şolduri provocator. Tânăra Mihaela Ofelia Pârvu, în vârstă de 19 ani, era doar o copilă atunci când a început să danseze.

Ceva mai târziu, a putut fi văzută pe la petreceri, dând din buric pe muzică orientală, iar acum filmează în videoclipuri cu manele, mimând că se sărută cu alte domnişoare ori dând provocator din şolduri. Mihaela apare în cel mai nou videoclip al lui Don Genove, alături de alte domnişoare, precum Andreea Mîţu și Andreea Ciurcu. Imaginile sunt filmate la barajul Vidraru.

Mihaela a făcut cursuri de dans modern şi s-a afirmat pe ring valsând sau dansând tango. Este din Mioveni-Argeş şi iubeşte dansul, dar şi modelingul. Nu ratează petrecerile, pentru a se undui pe muzică orientală şi nu numai. În clasa a IX-a a concurat pentru titlul de Miss Boboc la Grupul Şcolar Astra Piteşti, concurs de frumuseţe pe care l-a şi câştigat, iar de atunci a început să cocheteze cu modelingul.

mihaela_parvu2

mihaela_parvu3

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90