Donaris 930 x 122

IULIA_DUMITRACHE_1

Află care sunt cei mai mari critici ai piteştencei Iulia Dumitrache, de la Vocea României!

A făcut senzaţie pe scena de la Vocea României! Show-ul reprezintă pentru Iulia Dumitrache încă un pas în evoluţia sa ca artist. Ne-a mărturisit, totodată, că i-ar plăcea să colaboreze pe plan muzical cu Smiley şi Marius Moga, deşi în emisiune nu l-a ales pe niciunul dintre ei, dorind să meargă mai departe în echipa Loredanei Groza.

„O şansă unică în viaţă care mi-a fost acordată atunci când am trecut de primele preselecţii şi, totodată, încă un pas în evoluţia mea ca artist! În momentul în care s-au întors toate scaunele mi-am dat seama că orele de studiu şi munca mea depusă în acest sens au avut un rezultat, iar asta m-a făcut să capăt şi mai multă încredere în mine şi a crescut şi dorinţa mea de a le arăta oamenilor, atât celor care mă cunosc, dar şi celor care m-au văzut pentru prima dată la Vocea României, că pot mai mult”, ne-a declarat artista originară din Piteşti, care a intrat în show-ul Vocea României convingând juriul că merită să meargă mai departe, întorcând chiar toate cele patru scaune.

Deşi îi admiră pe Smiley şi Marius Moga, simpatica Iulia Dumitrache ne-a mărturisit: „Am ales cu inima, dar şi Loredana m-a convins să fac acest lucru, iar ea este un artist care mereu s-a reinventat, cântă absolut orice gen muzical, iar experienţa ei de scenă este una foarte mare, iar toate aceste lucruri m-au făcut să o aleg pe ea”.

Şi-ar dori să colaboreze cu Smiley şi Marius Moga pe plan muzical, convinsă fiind că are ce învăţa de la cei doi. Cât despre cei mai mari susţinători ai ei, dar, totodată, și cei mai mari şi sinceri critici ai Iuliei Dumitrache, aceștia sunt părinţii. „După părinţi, bineînţeles că prietenul meu, dar şi colegii de trupă şi câţiva prieteni apropiaţi mie”, ne-a mai spus Iulia Dumitrache, care a adăugat că nu ajunge destul de des acasă, în Piteşti, pentru că este ocupată cu repetiţiile şi concertele alături de trupa sa.IULIA_DUMITRACHE_2

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3