New Profesional Consult 930 x 122

Află cine va cânta la cel mai exclusivist bal al bobocilor din Piteşti!

Ca în fiecare an, elevii de liceu organizează în această toamnă petreceri pentru a le ura „Bun venit!” colegilor din clasa a noua. Miss Boboc este cea care se află în centrul atenţiei, dar atmosfera trebuie întreţinută de cântăreţi celebri pentru ca petrecerea să fie apreciată de toţi participanţii şi lăudată de celelalte licee.

Anul acesta, elevii Colegiului Naţional „Alexandru Odobescu” au ales să organizeze Balul Bobocilor în incinta unuia dintre cele mai cunoscute cluburi piteştene, VIP ROOM. Iar pentru a trece drept cea mai frumoasă petrecere în faţa celorlalte licee, era musai ca invitaţii să fie pe măsura aşteptărilor. Astfel, pe scena VIP ROOM vor urca Guess Who, Grasu XXL, Puya şi Skizzo Skillz. Petrecerea, intitulată sugestiv „The best or nothing”, este programată să aibă loc pe 31 octombrie, cu începere de la ora 19.

Organizatorii anunţă că toate cele 1.000 de invitaţii s-au epuizat. Tinerii care nu au invitații, dar care doresc, totuşi, să fie prezenţi la ceea ce se anunţă a fi „cel mai frumos Bal al Bobocilor” vor putea intra în club după ora 1:00, preţul biletului fiind de 20 de lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90