Donaris 930 x 122

    agweinberger

    A.G. Weinberger in concert extraordinar la Pitesti

    Luni, 8 Martie, de la ora 19.30, Teatrul Alexandru Davila il va avea ca invitat special pe AG Weinberger, artistul cunoscut drept „punctul de pornire” al Blues-ului in România. Considerat un chitarist excelent si foarte charismatic, A.G. Weinberger este recunoscut ca unul dintre cei mai buni muzicieni români fiind renumit si pe plan international in special pentru colaborarea cu celebrul B.B.King.

    Concertul de la Pitesti de Ziua Femeii este primul din editia din acest an a turneului „Interzis FM – vezi muzici ce nu auzi la radio”. Alaturi de Vlad Spatar (bass), Miki Orban (tobe) si Sorin Petrila (chitara), artistul le va oferi fanilor sai un playlist nou, special gândit pentru a readuce la viata unele dintre cele mai valoroase compozitii de blues, jazz, soul si funk ale tuturor timpurilor.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90