New Profesional Consult 930 x 122

    akcent

    Akcent, Hara şi Holograf la Zilele Piteştiului

    În perioada 16 – 20 mai, la Piteşti se desfăşoară mai multe manifestări reunite sub egida „Zilelor Municipiului”. Pe lângă comunicări ştiinţifice, expoziţii, lansări de carte şi competiţii sportive, la Piteşti vor avea loc şi spectacole. Unele îi vor avea ca protagonişti pe artişti locali, un altul va avea invitaţi de marcă.

    Spectacolul cel mai „greu” din acest punct de vedere va avea loc duminică, 20 mai, în piaţa Primăriei.

    Vor concerta în faţa piteştenilor trupele Akcent, Hara şi Holograf, iar programul acestora va fi urmat de un foc de artificii.

    Spectacolul va începe la ora 19. Municipiul Piteşti sărbătoreşte în perioada menţionată împlinirea a 624 de ani de la prima atestare documentară a localităţii.

    Bugetul pentru manifestarile dedicate Zilelor Orasului este de circa 200.000 de lei si include cheltuieli pentru spectacolul artistic, servicii de cazare si masa pentru invitati (din tara si din strainatate), precum si pentru organizarea de competiţii sportive.

    Banii vor fi asiguraţi de la bugetul local şi din sponsorizări.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90