Donaris 930 x 122

ami

Ami va cânta într-un club din Piteşti!

Frumoasa artistă, care este şi cel mai nou proiect al Media Pro Music, va concerta în week-end-ul ce urmează în judeţul nostru. Ami, cântăreaţa care a făcut celebre piesele „Trumpet Lights” şi „Otra vez”, va cânta sâmbătă într-un cunoscut club de fiţe din Piteşti.

Ami este nu doar o cântăreată bună, ci şi un muzician în adevăratul sens al cuvântului. Artista are în spate o carieră muzicală impresionantă. A câştigat numeroase premii, atât ca solist vocal, cât şi ca violonist.

A fost atrasă de muzică încă de mică. Ami povesteşte că primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de 3 ani. Părinţii ei au observat atunci că micuţa Ami nu se mişcă din faţa oglinzii, încercând de fiecare dată să imite cântăreţele în vogă.

Artista se consideră o persoană hotărâtă, ambiţioasă și puternică, deşi este o fată mică de statură. Este energică, glumeaţă şi mereu alege să îşi ocupe timpul cu ceva.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3