930×122 CAPRA 5

Andra-a-nascut-Sursa-foto-myidol.ro_

Andra, de Ziua Copilului, la Mioveni

De Ziua Internaţională a Copilului, la Mioveni va cânta Andra. Manifestările vor începe la ora 9.00 cu un concurs de cross, în jurul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.

La ora 10.30 se va da startul concursului de desene pe asfalt, pe strada Radu cel Frumos, unde vor participa elevii claselor I – IV. Alte  două manifestări sportive vor avea loc în aceeaşi zi: „Cupa 1 iunie la şah” începând cu ora 14.00 la Centrul Cultural Mioveni şi „Cupa 1 iunie la volei” în sala de sport a şcolii „Liviu Rebreanu” începând cu ora 16.
Ziua se va încheia cu un concert în centrul civic, în care vor fi invitaţi să cânte artişti locali precum Tina Băluţă, Clubul de Dans ARISTOCRATIQUE, Ion Moise Bădulescu, Andra Petrescu, Amalia Preda, Ramona Bălăşoiu dar şi artişti deja consacraţi: Bianca Popescu, Lorena Manu, Liana Păuna, Getic şi Gina Pavel şi Andra. Partenerul oficial al Zilei Internaţionale a Copilului la Mioveni este şi de această dată SC Automobile Dacia SA, care va oferi premii tuturor copiilor participanţi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3