Donaris 930 x 122

    ANDRA

    Andra, la Simfonie?

    Primăria Piteşti a intrat în linie dreaptă din punct de vedere al pregătirilor pentru ediţia festivă cu numărul 35 a Simfoniei Lalelelor (27 – 29 aprilie). Aşa se face că toate invitaţiile pentru oficialităţi şi prietenii Piteştiului au fost transmise, confirmările fiind aşteptate până miercuri, 25 aprilie.

    În ceea ce priveşte spectacolele care vor avea loc cu ocazia Simfoniei, autorităţile locale au luat legătura cu formaţii şi artişti de renume.

    Este vorba de Andra, cunoscută acum şi pentru că jurizează la emisiunea „Românii au talent” de la ProTv, dar mai ales pentru vocea sa extraordinară.

    De asemenea, autorităţile au contactat şi trupa „Bere Gratis”. Tot până miercuri urmează să se decidă dacă aceşti artişti vor veni sau nu la Simfonie.

    În ceea ce-i priveşte pe oficialii statului român, au fost transmise invitaţii şi pentru preşedintele ţării şi premier, cât şi pentru toţi miniştrii cabinetului Ungureanu. Preşedintele şi premierul nu au confirmat încă prezenţa.

    De-a lungul timpului, Simfonia Lalelelor a fost onorată cu prezenţa de preşedinţii Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, dar şi de premierii Emil Boc, Călin Popescu Tăriceanu şi Adrian Năstase. Preşedintele Traian Băsescu nu a participat până acum la nicio ediţie a manifestării în calitate de şef al statului.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90