Comdata 930 x 122

sunrise

ARGEȘ: NUNTĂ DE LUX

Argeș: Nuntă de lux. Sunrise Events vă oferă pentru anul 2018 o nouă dimensiune a luxului și a serviciilor de calitate. Resortul Sunrise Beach Events vă pune la dispoziție un salon de nunți ultramodern. Un spațiu exotic și multifuncțional, situat în apropierea Piteștiului, pe malul lacului Budeasa.

Sunrise Events este locul de vis, conceput special pentru reușita oricărui tip de eveniment.

Salonul se adaptează perfect oricărui tip de ceremonie sau festivitate, specialiștii resortului oferind consultanță pe tot parcursul desfășurării evenimentului. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile și serviciile fac diferența.

Rețeta evenimentului perfect este semnată de Resortul Sunrise Events. Petreceri, evenimente private, nunți, botezuri, petreceri aniversare sau petreceri corporate, conferințe, lansări de produse, evenimente mondene, expoziții, concerte live, degustări de vinuri – toate pot fi organizate aici din timp și cu succes, în cele mai mici detalii și în cele mai bune condiții.

Pe pagina oficială de Facebook Sunrise Events puteţi găsi ofertele speciale pentru anul 2018: meniu de nuntă, de cununie și botez. Vă sunt oferite cele mai bune prețuri, pentru orice tip de petrecere.

Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066