New Profesional Consult 930 x 122

    impreuna-300x225

    Arii celebre

    Astă seară am avut prilejul să audiem arii celebre în interpretarea a două tinere soprane: Cecilia Bucerzan şi Claudia Caia. Au fost acompaniate la pian de Ioana Maxim şi la trompetă de Ioan Lazăr.

    Prima serie de arii au fost fost cantate cu voce Cecilia Bucerzan, pian şi trompetă de compozitorul baroc italian Alessandro Scarlatti. Sunt melodii de origine populară prelucrate de compozitor care sună foarte imperial datorită trompetei.A urmat o melodie religioasă de Alessandro Stradella, alt compozitor baroc Pieta Signore interpretată de Claudia Caia.

    Au urmat arii din operele lui W. A. Mozart. Cecilia Bucerzan a interpretat Deh vieni non tardar din Don Giovanni. Apoi Claudia Cala a interpretat aria Porgi amor din Nunta lui Figaro. Cele două soprane au interpretat în duet Sull’ aria din aceeaşi operă.

    Cecilia Bucerzan a interpretat apoi aria Una voce poco fa din Bărbierul din Sevilla de Giaccomo Rossini.

    Claudia Caia a interpretat aria Io son l’umille anceella din Adriana Lecouvreur de Fracncesco Cilea.

    A urmat Cecilia Bucerzan cu aria Qui la voce sua soave din opera I puritani de Vicenzzo Bellini.A urmat Puccini şi Caudia Caia cu Visi d’arte din opera Tosca. Claudia Bucerzan a interpretat apoi O mio babbino caro din Gianni Schichci a aceluiaşi compozitor.

    Finalul ne-a adus muzică franţuzească. Claudia Caia a interpretat Pleurez mes yeux de Jules Massenet. În final a fost interpretat în duet faimoasa arie Flower duet din Lakme de Leo Delibes.

    A fost o mare bucurie să auzim voci proaspete şi promiţătoare care ne-au creat o mare bucurie.

     

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90