930 x122 grota rece

Atmosferă incendiară în VIP ROOM la Balul Bobocilor de la Universitatea Pitești! VEZI GALERIE FOTO!

Atmosferă incendiară aseară în clubul VIP ROOM! Studenții au petrecut toată noaptea la cel mai tare Bal al Bobocilor.

Seara a început cu prezentarea participanților la concursul de Miss și Mister Boboc Universitatea din Pitești. 10 domnișoare și 8 domni s-au întrecut la proba de aptitudini. Fie că au dansat, fie că au cântat sau au boxat, fiecare a arătat tot ce are mai bun.

Puya a fost primul artist care a urcat pe scenă și a încins atmosfera în stilul său caracteristic. “Văd foarte mulți oameni în sală care cântă versurile odată cu mine, asta înseamnă foarte mult pentru un artist”, a spus Puya. Apoi a venit rândul Alyannei Lu, care a cântat și a dansat, spre deliciul băieților din public. Alex Velea a ținut să le complimenteze pe domnișoarele prezente la eveniment, afirmând că piteștencele sunt cele mai frumoase femei.

Seara s-a încheiat cu anunțarea câștigătorilor concursului de Miss și Mister. Inițial, concurenta cu numărul 1, Alina, a fost anunțată drept câștigătoare. “Stați! Stați așa! Se pare că diplomele au fost scrise greșit, nu asta a fost alegerea noastră!”, a intervenit o reprezentantă a juriului. Concurenta cu numărul 5, Cristina, studentă la Facultatea de Drept, a câștigat, de fapt, titlul de Miss Boboc Universitatea Pitești. La fel s-a întâmplat și în cazul câștigătorului titlului de Mister. Concurentul cu numărul 5, Ionuț, a fost anunțat inițial câștigător, dar titlul de Mister i-a fost acordat concurentului cu numărul 1, Robert, student la Facultatea de Științe Economice.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • www.allyass@yahoo.com spune:

    Numele meu este Andreea Nastasoiu si am fost in juriu la Balul Bobocilor.Tin sa anunt ca noi cei din juriu am ales anumiti concurenti pentru anumite locuri dar nu s-a respectat intocmai … dar data viitoare daca o sa mai avem onoarea de a participa o sa fim putin mai atenti cui ii dam lista finala ca sa nu mai avem surprize de genul acesta! Persoana care a schimbat locurile dupa bunul plac avand intentia sa ajute anumiti concurenti (datorita legaturilor existente intre ei ) a ajuns in final sa ii puna intr-o situatie destul de urata! Imi pare foarte rau pentru acest incident dar nu puteam trece cu vederea si a fost nevoie sa intervin,asa mi s-a parut corect…altfel nu vad ce rol mai aveam noi ca si juriu daca nu se respecta decizia noastra, era pur si simplu un timp pierdut pentru noi!

  • Someone spune:

    Felicitari Andreea, am fost de fata, mai exista si oameni cu onoare pe lumea asta 🙂 Iar legat de stire ori persoana care a scris a participat la alt bal ori e prieten cu cineva de a putut scrie asemenea cuvinte, in afara de calitatea personalului VIP ROOM, calitatea invitatiilor Puya, Alyannei Lu, Speak, Velea…. organizarea ASOCIATIIILOR a fost sub orice critica… fiecare a fost cu interesul sau 🙂 un haos total… lipsit de interes (s-a vazut dupa numarul mic care a fost prezent…) ganditi inainte sa postati asemenea fabulatii 🙂

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90