NOR CURIER 930X122

    bon_jovi

    Bon Jovi, concert in Piata Constitutiei

    După „negocieri lungi”, producătorul şi impresarul de origine română Marcel Avram a anunţat ca sigur concertul trupei Bon Jovi în România, pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală, informează evz.ro.

     

    Biletele au fost puse deja în vânzare prin reţeaua Eventim, de această dată lipsind obişnuitele pachete VIP, despre care organizatorul spune că ar fi fost prea scumpe pentru puterea de cumpărare a românilor. În Germania, de exemplu, un astfel de pachet se vinde la preţul de 250 de euro.

     

    Pentru concetul din România, biletele s-au pus în vânzare după cum urmează:

    # 2.000 de tichete la peluză, la preţul promoţional de 138,5 lei

    # după epuizarea lor, tot la peluză vor fi vândute bilete la preţul de 159,8 lei

    # categoria Normal Circle – 186,4 lei

    # categoria Golden Circle costă 298,2 lei

    # categoria VIP A1 sau A2 – 479,3 lei

    # categoria VIP B1 sau B2 – 372,8 lei.

    La concertul Bon Jovi din România sunt aşteptaţi şi numeroşi vecini de-ai noştri. Potrivit lui Marcel Avram, până în prezent au fost înregistrate nu mai puţin de 10.000 de cereri de bilete de la fanii bulgari.

    Trupa Bon Jovi a fost desemnată la finalul lui 2010, pentru a treia oară consecutive, drept formaţia cu cele mai mari încasări din concerte. Într-un singur an şi cu 69 de concerte la care a vândut toate biletele, a adunat 146,5 milioane de dolari.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3