EcoMoto 930×122

    bucharestbrass-300x225

    Bucharest Brass

    Aseară 16 decembrie 2010 am avut parte de un concert cu o formulă orchestrală inedită. Bucharest Brass este o orchestră condusă de Tiberiu Oprea având în componenţă 4 trompetişti, 4 trombonişti, 4 corni, 2 tube. În plus partea de alămuri este acompaniată de percuţionişti la tobe, vibrafon etc.

    Concertul a avut şi o latură umanitară pentru băieţelul unor instrumentişti ai Orchestrei Naţionale Radio.
    De asemenea, toţi instrumentiştii sunt solişti al celor mai prestigioase orchestre din Bucureşti, Ploieşti şi Piteşti.
    Am avut parte de o selecţie de bucăţi muzicale renumite.
    Au fost interpretate marşul din Aida de Verdi, aria Nessun Dorma din opera Turadondot de Puccini. De mare succes s-au bucurat Boleroul lui Ravel cât şi Radetyky Marsch al lui Strauss acompaniat cu bătăi de palme de către auditori.
    Cecilia Bucerzan a interpretat în acompaniamentul orchestrei de suflători Ave Maria de Caccini şi aria Memory din musicalul Cats al lui Andrew Lloyd Webber
    Partea cea mai consistentă a avut-o muzica de film: Spirit of Adventure de D. Barry, Titanic de J. Homer, Jurassic Park de J. Williams. Am avut parte de rezonanţe clasice de jazz Dixie în A Londoner in New York de J. Parker. Am avut parte de sunetele care acompaniază filmele western descriind imensele plaiuri ale vestului american în Shenandoah de Gary Dilworth şi Epic Themes de J. Williams. În final s-a cântat şi o piesă pop Fairytale de A Rybak, câştigătorul Eorovision din 2009.
    Am avut o parte de o seară plăcută cu atmosferă care anunţă Crăciunul şi celelalte sărbători ale sfârşitului de an.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90