930 x122 grota rece

anda adam

BULUC DE PITEȘTENI LA CONCERT! UNEI FETE I S-A FĂCUT RĂU! VEZI GALERIE FOTO!

Mii de piteşteni au fost aseară în Piaţa Primăriei.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

După ce s-au delectat cu muzică populară şi au încins câteva hore, cei prezenți au primit-o călduros pe Anda Adam. Artista și-a început recitalul cu mare întârziere față de programul anunțat. Pe parcursul recitalului său de o jumătate de oră, Anda a schimbat două ţinute, a cântat și la trompetă, nu doar cu vocea, şi a coborât de pe scenă pentru a fi mai aproape de public. A urmat trupa Vama. Tudor Chirilă, ca de obicei fără inhibiții, şi colegii lui din formație au încins atmosfera. Miile de piteșteni din Piața Primăriei le-au fredonat melodiile şi i-au aplaudat furtunos. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente: unei fete i s-a făcut rău în timpul spectacolului şi a primit imediat îngrijiri medicale de la un echipaj de pe ambulanță prezent la fața locului.

Spectacolul de aseară a făcut parte din programul dedicat Zilelor Municipiului. Manifestările organizate pentru aniversarea celor 626 de ani de la prima atestare documentară a Piteștiului vor continua şi în această săptămână.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • cati ma???? spune:

    care mii de pitesteni fratilor ca mai mult de 500 de oameni nu au fost la concert.. va cam place photoshopul…. inteleg ca este campanie dar nici chiar asa

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3