930×122 CAPRA 5

    caffeine_nights

    Caffeine Nights la Cafegiu.ro – petrecere underground pentru oameni cu gusturi bune

    Cea mai bună cafea din oraş merge de minune cu muzica de cea mai bună calitate. De aceea Cafegiu.ro organizează vineri, după miezul nopţii, Caffeine Nights. Sloganul petrecerii e „It’s not about the hits, it’s about the bea(s)ts”. DJ Sauditu şi DJ Roger vor mixa muzică underground pentru cei care vor să asculte şi să danseze pe ritmuri diferite.

     

    Muzica de la petrecere nu este cea care poate fi auzită în mod normal în cluburile piteştene. DJ Sauditu se caracterizează astfel: „un DJ care respectă publicul, capabil să distreze o mulţime dată, simţindu-i preferinţele muzicale şi, satisfăcându-le, ce-i drept, în anumite limite”. DJ Sauditu este un veteran al platanelor, are peste 18 ani de experienţă. Vineri i se va alătura un newcomer, DJ Roger. Cei doi se intitulează The Architects of Sound şi abordează un stil eclectic, cu elemente de tribal şi cu sample-uri din rock-ul anilor ’70 şi ’80 sau din melodii foarte cunoscute şi iubite.

    Caffeine Nights este o petrecere dedicată oamenilor cu gusturi muzicale bune, care vor altă muzică decât cea din cluburile piteştene şi care vor să se distreze cu bun-gust, într-o atmosferă prietenească.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90