EcoMoto 930×122

CELIA_3_IN_PITESTI

Celia, show incendiar la VIP ROOM!

Deşi în ultima perioadă s-a ocupat mai mult de partea personală decât de cea profesională, Celia n-a renunţat la scenă.

CELIA_1_IN_PITESTICel mai important moment din viaţa artistei îl reprezintă căsătoria cu iubitul ei australian. Cei doi au decis să se căsătorească exact în ziua în care împlineau un an de relaţie, mai precis pe 7 mai 2013. Nunta a avut loc în ţara lui de origine şi a reprezentat cel mai fericit moment din viaţa Celiei, după cum le-a mărturisit fanilor de pe Facebook „Azi nu sunt cea mai fericită femeie, sunt cea mai fericită nevastă!”.

CELIA_2_IN_PITESTIChiar dacă gurile rele s-au grăbit să afirme că artista a renunţat la apariţiile publice în favoarea familiei, iată că lucrurile nu stau chiar aşa. În urmă cu câteva săptămâni a lansat o nouă piesă în colaborare cu mai vechiul său prieten, Costi Ioniţă. „Let it burn” se numeşte melodia, iar pentru a o promova Celia a susţinut sâmbătă un concert de senzaţie în cel mai frecventat club din Piteşti, VIP ROOM. Artista a urcat pe scenă îmbrăcată într-o ţinută extrem de sexy, însoţită de trei dansatori, iar show-ul a durat aproximativ 40 de minute. După terminarea concertului, cântăreaţa a fost aşteptată de un domn misterios, plecând din club cu o maşină îndrăgită de majoritatea artiştilor autohtoni, BMW X5.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3