New Profesional Consult 930 x 122

concert_paste_clung_miov04

Concerte extraordinare de Paste la Campulung si Mioveni

Marţi, la Câmpulung şi la Mioveni, prin grija autorităţilor locale şi a instituţiilor de cultură din cele două urbi, care au conlucrat cu Filarmonica Piteşti şi Centrul de Cultură „George Topârceanu” din Curtea de Argeş, locuitorii au avut parte- aceea care au venit- de două spectacole excepţionale.

 

Cvartetul de coarde al Orchestrei de Cameră a Filarmonicii Piteşti şi Corul „Orfeu” din Curtea de Argeş au susţinut Concerte extraordinare de Paşte.

 

La Câmpulung, în curtea Mănăstirii „Negru Vodă”, într-un foişor, artiştii au fost aplaudaţi minute în şir. Concertul s-a derulat, în unele momente, chiar pe fundal de bătaie de clopot. Chiar dacă publicul nu a fost foarte numeros, deşi intrarea a fost liberă, cei care au asistat la concert au avut de ce se bucura. Printre privitori şi ascultători, şi familia primarului Călin Andrei, vicele Liviu Ţâroiu, dar şi consilierul judeţean Constantin Polexe. La final, au fost împărţiţi cozonaci celor prezenţi.concert_paste_clung_miov12concert_paste_clung_miov16

Mai pe seară, artiştii s-au mutat la Mioveni, pentru a repeta concertul în Catedrala oraşului. Aici, biserica temporară de la subsol, până la finalizarea lucrărilor de amenajare, a fost plină. Printre spectatori, consilieri locali şi judeţeni, vicele Aurel Costache, dar şi copii.

A fost un spectacol de excepţie, care ar trebui repetat. Din program, Mozart, Bach, Handel, sau Porumbescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3