New Profesional Consult 930 x 122

    15FAITHLESS_cp_9523d1f8a5

    Concertul de adio Faithless, transmis live în cinematorgafele europene

    După 15 ani şi 15 milioane de albume vândute în toată lumea, Faithless, pionierii muzicii dance, îşi vor încheia călătoria muzicală pe 8 aprilie, la Brixton O2 din Londra. Concertul din Brixton va fi filmat cu ajutorul tehnologiei HD de ultimă generaţie şi transmis direct prin satelit în cinematografele din Anglia, Germania, Belgia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Estonia, Letonia şi România.

    Astfel că fanii români, care nu pot ajunge la Londra, vor putea să vadă concertul la The Light Cinema (centrul comercial Liberty Center din Bucureşti), unde publicul se va bucura de acest show în 5.1 surround şi va trăi o experienţă unică. Preţul unui bilet fiind de 80 lei de persoană.

    „Am avut, alături de fanii noştri, cea mai incredibilă, epică şi impresionantă aventură, de-a lungul anilor şi a zecilor de mii de kilometri. Nu ne-am gândit niciodată că o experienţă atât de fericită, antrenantă şi dinamică va dura atât de mult”, a declarat Maxi Jazz. Maxi Jazz şi Sister Bliss.

    „God Is A DJ”, „We Come 1” şi „Insomnia” sunt cele mai cunoscute piese ale trupei, care în anul 1996 au făcut înconjorul lumii, făcându-i pe Maxi Jazz si Sister Blis celebrii. Cu 3 premii de platină pentru cel mai bun album, şase albume UK Gold Certified încluzând piesa „No Roots”, care a debutat în Anglia direct pe locul întâi şi un catalog impresionat de remixuri şi colaborări, Faithless a lăsă o amprentă incontestabilă în muzica dance.

    Sursa: evz.ro

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3