New Profesional Consult 930 x 122

    ciclism_montan

    Concurs de ciclism montan la Dambovicioara

    Pitesti. 25 august 2010.
    Sambata si duminica, 28-29 august, Consiliul Judetean Arges organizeaza la Dambovicioara un concurs de ciclism montan si o expozitie culinara de produse traditionale, in cadrul editiei a patra a „Sarbatorilor Argesului si Muscelului”.Timp de doua zile, cei ce doresc vor putea degusta din produsele traditionale si vor avea ocazia sa cunoasca obiceiurile si traditiile specifice, sa descopere si oferta turistica din zonele Dambovicioara si Rucar.

    Sambata, iubitorii de drumetii cu bicicleta sunt invitati sa participe la un concurs de ciclism montan, pe un traseu de 10 kilometri, prilej de a admira frumusetea naturala a zonei. Inscrierile au loc in ziua concursului, intre orele 09.30 si 10.30, la Pensiunea Casa Europan din Dambovicioara, in baza actului de identitate pentru persoanele de peste 18 ani sau a certificatului de nastere si acordul scris al parintilor in cazul in care participantii sunt minori. Singurele conditii impuse fiind purtarea obligatorie a castii si, bineinteles, bicicleta.
    La ora 11.00, se da startul in cursa, pe traseul Podul Dambovitei – Brusturet, lung de 10 kilometri, la diferenta de nivel de 200 metri. Conform directorului Salvamont Arges, Ion Sanduloiu, coordonatorul acestui concurs, zona Dambovicioara are cel mai bun teren pentru ciclism montan din tara, ca spectaculozitate si accesibilitate. La sosire, la Cabana Brusturet, pe langa premii, participantii, dar nu numai, sunt asteptati sa deguste si sa cumpere preparatele producatorilor locali si ale firmelor inscrise la Expozitia „Preparate culinare traditionale din judetul Arges”.
    Si duminica, toti cei care doresc sa vina in zona de nord a judetului ca turisti pot face cunostinta cu oferta turistica prezentata de pensiunile din zonele Dambovicioara si Rucar, achizitiona produse traditionale, dar se si pot delecta cu muzica si dansuri populare prezentate de ansamblul „Doina Argesului” si de formatiile locale „Clubul Prieteniei” – Dambovicioara si „Florile Rucarului” – Rucar, ori pot participa la concursuri de gatit bulz.{loadposition inside}

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3