NOR CURIER 930X122

Loredana_Groza_iulie

Corina, CRBL şi Loredana cântă la „Sărbătorile Argeşului şi Muscelului”

Conducerea Consiliului Judeţean Argeş a anunţat astăzi că a şaptea ediţie a „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului” va începe oficial sâmbătă, 10 august, odată cu debutul Festivalului Internaţional de Folclor „Carpaţi”. Manifestările se vor încheia pe 31 august.

Festivalul „Carpaţi” durează până pe 15 august şi va reuni ansambluri din 11 ţări, printre care şi Venezuela, Brazilia, Mexic, Coreea de Sud și Ţara Galilor. Este o ediţie jubiliară, cea cu numărul 30.

În cadrul manifestărilor din ciclul „Sărbătorile Argeşului şi Muscelului” vor avea loc evenimente organizate de toate instituţiile subordonate Consiliului Judeţean. Se remarcă un concurs de parapantă la Stoeneşti, o nouă ediţie a concursului de ciclism montan Dracula Bike, Festivalul Dracula Fest de la Arefu, dar şi Raliul Argeşului sau Festivalul Fanfarelor.

Pe 30 august, în Piaţa „Vasile Milea”, va avea loc un concert, pe scenă urmând să urce Corina, CRBL şi Loredana.

Pe 31 august, la Muzeul Goleşti, vor fi acordate titluri de cetăţean de onoare al judeţului şi de „Fiu/fiică al/a Argeşului şi Muscelului”. Invitaţi de onoare vor fi artiştii Constantin Enceanu şi Tudor Gheorghe.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3