New Profesional Consult 930 x 122

    Tiberius

    Cvartetul Tiberius cântă muzică pop

    Vă mărturisesc că am fost extrem de rezervat atunci când am văzut programul pe care cvartetul de coarde din Târgu Mureş.

    Cvartetul compus din Tibor Molnar (vioara I-a), Karoly Lokody (vioara a II-a), Jozsef Molnar (violă), Elod Zagoni (violoncel). Acest interpret este nou faţă de compoziţia cvartetuluipe care am cunoscut-o când ne-au cântat data trecută.

    Surpriza a fost că muzica pop a sunat bine în interpretarea cvartetului Tiberius. S-a cântat Abba Chiquitita şi The winner takes it all, Al. Weber Don’t cry for me Argentina,All I ask of you. Cvartetul a continuat cu melodiile unor trupe pop rock româneşti Holograf -N-am iubit pe nimeni, Vunk – Pleacă, apoi melodia norvegianului bielorus Rybak, Fairytale şi Michael Jackson We are the world.

    A urmat Bukova cu Butterfly waltz şi Demis Roussos cu Red rose cafe.

    Cvartetul a continuat cu câteva piese care sunt o fuziune de muzică cultă cu genul popular R. Clyderman Pour Adeline şi A. Boccelli şi S. Brightman Time to say goodbye.

    Spre final au dat-o pe lăutărie şi au cântat Gică Petrescu cu Zaraza, Du-mă acasă măi tramvai, Căsuţa noastră.

    În final au cântat ceva apropiat de originea etnică a interpreţilor din genul muzicii culte Brahms cu Dans maghiar nr 5.

    A fost până la urmă o seară muzicală plăcută.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90