New Profesional Consult 930 x 122

LORA_CONCERT_VIP_ROOM_1

De la „Next star”, direct pe scena VIP ROOM!

Laura Petrescu Badea, cunoscută sub numele de scenă Lora, a intrat în vizorul publicului după ce a participat în anul 2004 la concursul TV „Star Factory”.

Apoi, sub îndrumarea lui Marius Moga, a făcut parte din trupa Wassabi. Din 2009, însă, a îmbrăţişat cariera solo, fiind în prezent una dintre cele mai în vogă artiste. Viaţa Lorei n-a fost tocmai uşoară. Cântăreaţa a mărturisit de curând pe contul său de Facebook că în liceu a avut doar o pereche de pantofi: „Întotdeauna am iubit pantofii, poate pentru că am avut o singură pereche în patru ani de liceu”.

LORA_CONCERT_VIP_ROOM_2Artista a lăsat în urmă tristeţile trecutului, iar azi se bucură de un real succes. Pe lângă faptul că se numără printre cele mai cunoscute artiste din România, Lora a pozat de două ori în revista pentru bărbaţi FHM şi face parte din juriul „Next star”, emisiune difuzată în fiecare joi pe Antena 1. Deşi în urmă cu câteva luni a suferit o intervenţie chirurgicală, operaţia nu a ţinut-o prea multă vreme departe de scenă.

Sâmbătă, 19 octombrie, Lora va susţine un concert într-unul dintre cluburile piteştene, VIP ROOM. Reprezentaţia va dura aproximativ o oră, iar printre melodiile interpretate se vor regăsi şi cele mai mari hituri ale anului: „Fără el”, „Capu’ sus”, „Puişor”, și „No more tears”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3