930 x122 grota rece

    afis_concert_dacia2

    Directia 5 in concert la Mioveni

    Trupa Direcţia 5 va concerta, sâmbătă, 17 iulie, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni. Potrivit tradiţiei iniţiate de Automobile Dacia, în fiecare an, compania oferă locuitorilor oraşului şi propriilor angajaţi un concert de muzică uşoară.

    Accesul la concert se va realiza începând cu ora 20.30, iar recitalul va dura peste o oră. Pentru a asigura un spaţiu cât mai extins pentru vizionare, pe mai multe străzi din centrul Mioveniului va fi interzis accesul cu autovehiculele, în ziua de 17 iulie. Între orele 19.30 şi 23.00, pe străzile Tudor Muşatescu, Radu cel Frumos şi Bulevardul Dacia (pe tronsonul din faţa Casei de Cultură) nu se va permite decât accesul pietonal.
    Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Mioveni şi Consiliul Local Mioveni şi beneficiază de sprijinul postului de radio Kiss FM şi al revistei „Zile şi nopţi”. Tradiţia concertelor anuale organizate de Automobile Dacia a fost iniţiată în 2006, cu un concert susţinut de Ştefan Bănică Jr., şi a continuat cu Holograf (2007), Voltaj (2008) şi anul trecut cu Aurelian Temişan, Daniel Iordachioaie şi formaţia O-la-la. Direcţia 5, formată din Cristi Enache (voce), Marian Ionescu (clape), Nicu Damalan (chitară) şi Marius Keseri (tobe), a mai colaborat cu Dacia în 2006, la lansarea Dacia Logan Prestige, şi în 2009, în cadrul campaniei de promovare a unei serii limitate Dacia Kiss FM. {loadposition inside}

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3