EcoMoto 930×122

    Doua concerte sustinute joi de Filarmonica Pitesti

    Pitesti. 10 mai 2009. Filarmonica Pitesti. si in a doua saptamana a lunii mai Filarmonica Pitesti organizeaza doua concerte pentru iubitorii muzicii.Daca in prima saptamana generatiile de muzicieni si-au dat intalnire, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, in 14 mai vom asista la doua concerte inedite: unul educativ, pentru elevi si altul pentru iubitorii recitalurilor.

    Joi, de la ora 12.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor, Filarmonica Pitesti invita elevii, si nu numai, la un concert educativ intitulat „Petrica si lupul”. Vom patrunde in lumea lui Serghei Prokofiev printr-un joc al instrumentelor si al dialogului cu sala.

    Seara, de la ora 19.00, isi vor da intalnire, pe scena Casei Sindicatelor, Alexandra Gutu, Razvan Suma, Marin Cazacu si Octavian Lup intr-un recital „Cellissimo” asteptat de spectatori. Albinoni, Händel, Mozart, Chopin, Dressler, Dvořák, Popper, Jules de Swert, Piazzola si Solima, vor rasuna, prin maiestria invitatilor, pe scena Casei de Cultura.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90