Donaris 930 x 122

axenia_sova

Talentată și sexy! Ea va reprezenta Piteştiul la Galele Studenţeşti de la Costineşti!

O frumoasă brunetă care domiciliază în Cluj-Napoca a participat zilele trecute la preselecţia ce a avut loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti la concursul de talente.

axenia_sova6Axenia Şova este originară din Republica Moldova. A urmat cursurile Liceului de Muzică „Ciprian Porumbescu” și ale Colegiului de Muzică ”Ştefan Neaga”, iar în prezent este studentă la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”. axenia_sova3Îi place să cânte şi o face foarte bine, având mai multe premii la activ. axenia_sova_6Iată câteva dintre realizările sale: Polonia – premiul II la concursul „Notă de mai”, Bulgaria – premiul III la un concurs de muzică, Italia – premiul II la „Microfono D’oro” și România – premiul cel mare la „Steaua Carpaţilor”.

Axenia Şova va reprezenta Casa de Cultură a Studenților din Piteşti la Galele Studenţeşti de la Obelix, din Costineşti, care se vor desfăşura în perioada 4–15 august. Potrivit surselor noastre, frumoasa brunetă are mari şanse să câştige un premiu important la acest concurs.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90