930×122 CAPRA 5

star_fix1

Echipele de teatru, muzică şi dans ale CS Piteşti fac spectacol la Costineşti!

De luni, 12 august, şi până miercuri inclusiv, reprezentanţii Casei de Cultură a Studenţilor din Piteşti vor susţine programe artistice la Costineşti, în zona Obelisc.

În fiecare seară vor avea câte un spectacol special, cu un program variat, care curpinde muzică uşoară, muzică populară şi etno, folk şi rock, umor, teatru, precum şi dansuri moderne, dans sportiv, dans popular, breakdance şi hip hop.

Serile se vor încheia cu proiecții de filme româneşti de actualitate, cum ar fi „Ursul”, regizat de Dan Chişu, premiat la mai multe festivaluri, „Şi caii sunt verzi pe pereţi” și „WebSite Story”, tot în regia lui Dan Chişu. Un punct aparte îl va reprezenta „Noaptea devoratorilor de publicitate”, în cadrul căreia se vor difuza clipuri reprezentând Best Of din toate ediţiile, după cum ne-a informat Cristian Meleşteu, şeful caselor studenţeşti din ţară, director în Ministerul Tineretului şi Sportului.

Aceste manifestări artistice se desfăşoară în cadrul programului „Summer Camp”, care se va încheia pe 9 septembrie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90